28
mei
2019
|
15:40
Europe/Amsterdam

Zappsport volgt OranjeLeeuwinnen tijdens WK

Op vrijdag 7 juni trapt het WK Vrouwenvoetbal in Frankrijk af. Onze OranjeLeeuwinnen strijden daar om de wereldtitel. En Zappsport is erbij! Ron reist het Nederlands team achterna met verrassende spellen en brutale vragen. Je ziet de OranjeLeeuwinnen zoals je ze nooit eerder zag. Het Zappsport WK Vrouwen is dagelijks vanuit Frankrijk te zien bij AVROTROS op NPO 1 en NPO Zapp.

Welke OranjeLeeuwin heeft een ochtendhumeur? Wie is het grootste feestbeest? Wie kan er niet tegen haar verlies? Ron test op geheel eigen wijze of de OranjeLeeuwinnen elkaar goed kennen. Hij heeft bijzondere gesprekken met speelsters als Lieke Martens, Jackie Groenen, Shanice van de Sanden en Vivianne Miedema.

Uiteraard gaat Ron op jacht naar het laatste WK-nieuws en de leukste weetjes. Te pas en te onpas wordt hij vanuit Nederland gebeld door zijn moeder Will. Zij staat hem ongevraagd bij met raad en daad en geeft haar eigenzinnige mening over de wedstrijden. Vanuit Nederland gaat Beste Vrouwelijke YouTuber Marije Zuurveld aan de slag als razende reporter om de Oranjekoorts te checken. Hoe leeft het WK in Nederland? En hoe kijkt Nederland naar Oranje?

Een speciaal WK-journaal is op de wedstrijddagen van de OranjeLeeuwinnen te zien op het YouTube-kanaal van Zappsport. Met onder andere veel nieuwtjes, analyses van de wedstrijden en antwoorden op vragen van kijkers. Op Instagram kunnen volgers laten zien dat ze achter Oranje staan door een foto te plaatsen met #zokijkikoranje.

Samenvatting

Zappsport WK Vrouwenvoetbal is vanaf 7 juni elke dag te zien op NPO 1 en NPO Zapp