05
oktober
2018
|
15:01
Europe/Amsterdam

Zappsport komt met eigen Zappsport-app!

Hoé leuk: Zappsport heeft een eigen app! Ga de uitdaging met bekende sporters aan door het uitvoeren van een sportieve opdracht, speel de Zappsport-quiz én zorg dat je voldoende in beweging bent. Alles voor het verdienen van punten en zweetdruppels voor het upgraden van je avatar.

Vanaf 6 oktober is de Zappsport-app te downloaden. Zodra je een account aangemaakt hebt, begin je met een avatar. Door het uitvoeren van verschillende opdrachten zijn er punten te verdienen. Eén keer per week staat er een nieuwe challenge online. Maak een video van jouw prestatie, bewerk hem met stickers en emojis en upload hem. Hiermee zijn punten en zweetdruppels te verdienen, waarmee bijzondere gadgets voor de avatar aangeschaft kunnen worden.

Ook staat er elke dag een korte quiz online, waarmee punten gescoord kunnen worden. Je score kan ook nog verhoogd worden door het dagelijks nieuwe bewegingsdoel te halen. En natuurlijk kun je vrienden volgen en hun video’s een duimpje geven!Kijk voor meer info op de Zappsport website.

Samenvatting

Zappsport, elke zaterdag (08.55 uur) en zondag (08.40 uur) te zien bij AVROTROS op NPO Zapp.