Hilversum,
26
januari
2016
|
15:30
Europe/Amsterdam

Wordt het Kaal of Kammen in uitdagend spelprogramma met Sascha Visser?

Met gevaar voor eigen haar gaan vier beste vrienden de strijd aan in het AVROTROS-spelprogramma Kaal of Kammen. Met een flinke dosis humor onderwerpt presentator Sascha Visser hen aan de meest idiote, spannende en smerige opdrachten. Inzet: een stuk van hun haar! Want de verliezer krijgt de tondeuse op z’n hoofd.

Elke aflevering bestaat uit vier spannende opdrachten, waarbij de vier vrienden ieder starten met tien scheerpunten. Na elke opdracht gaat er bij de winnaar van het spel nul punten af, bij de nummer twee één punt, bij de nummer drie twee punten en bij de verliezer drie punten. Degene die de minste punten overhoudt na vier spellen, moet een stuk van zijn of haar haar afscheren.

Kamelenrace en poepspringen
De opdrachten vinden elke week op een andere spectaculaire locatie plaats. Aanstaande zaterdag gaan de vrienden de strijd aan op een boerderij met bijna 40 verschillende soorten dieren. De opdrachten variëren van een kamelen- en ezelrace tot en met het zoenen van varkens en het verspringen in de mest. Wie van de kandidaten is gek genoeg om de testen te doorstaan? Wie bereikt het eerst z’n grens en haakt af? En wie eindigt na vier opdrachten met een verse, nieuwe coupe?

Programmagegevens:

Televisie
Kaal of Kammen
Zaterdag 30 januari
NPO Zapp - 10.05 uur