Hilversum,
23
februari
2017
|
10:01
Europe/Amsterdam

Volop carnaval bij NPO Sterren NL

Vrijdag barst in het zuiden het carnaval weer los en zo ook bij NPO Sterren NL. Het Nederlandse muziekplatform staat dit weekend bol van de carnavalsmuziek.

Sterren NL Radio:
Op vrijdag 24 februari trapt André van Duin af op Sterren NL Radio met de presentatie van de Carnavals Top 15. Luisteraars hebben gestemd op de longlist van populaire carnavalshits. Aansluitend presenteren Daniel Dekker en Corné Klijn de Weekendborrel live vanuit Eindhoven, waar ze te gast zijn bij het spektakel 3 Uurkes Vurraf van Omroep Brabant. Een keur aan carnavalsartiesten zijn te gast. Daarna is het de beurt aan Jan Paparazzi, met een live registratie van het nieuwe Sterren NL carnavalsevenement Uit je dak.

Sterren NL Televisie:
Op televisie brengt NPO Sterren NL drie compilaties van de 3 Uurkes Vurraf, het carnavalsprogramma van Omroep Brabant, waarbij bekende carnavalsartiesten hun krakers ten gehore brengen.

Sterren NL is het toonaangevende platform van AVROTROS, gericht op Nederlandse muziek en (gevestigde en aankomende) artiesten in het populaire en volkse genre. Sterren NL heeft als missie om, als bewaker van de schatkamer van de Nederlandse muziek, dit belangrijke en populaire onderdeel van de Nederlandstalige volkscultuur uit te lichten, te archiveren en te promoten.

Programmagegevens:

Uitzendingen Sterren NL Radio:
De Carnavals Top 15 met André van Duin, vrijdag 24 februari, 14.00 – 15.00 uur
De Weekendborrel met Daniel Dekker en Corné Klijn, vrijdag 24 februari, 15.00 – 18.30 uur
Uit je dak met Jan Paparazzi, vrijdag 24 februari, 18.30 – 21.00 uur

Uitzendingen televisie:
3 Uurkes Vurraf deel 1: zaterdag 25 februari, 15.55 uur, deel 2: maandag 27 februari, 16.20 uur, deel 3: dinsdag 28 februari, 15.25 uur op NPO 1