15
februari
2019
|
14:39
Europe/Amsterdam

Volg de vier vrienden in het tweede seizoen van #forever

Het tweede seizoen van #forever gaat door waar het vorige seizoen gestopt is. Dex, Bloem, Noa en Sal zitten op het politiebureau en moeten uitleggen wat ze te maken hebben met de verdwijning van Stephan. Iets waar vooral Noa met haar vlogs op wordt aangekeken.

Tegelijkertijd heeft Noa een raadselachtig berichtje gekregen van een man die zegt dat hij haar vader is. Maar is dit wel echt zo, vraagt Bloem zich af. Bloem adviseert haar vriendin dan ook om voorzichtig te zijn. Maar Noa is veel te nieuwsgierig om voorzichtig te zijn. En als de man haar dan ook wil ontmoeten, gaat Noa akkoord. Met grote gevolgen…

Ondertussen worstelt Dex met zijn verliefde gevoelens voor de onvoorspelbare Meral en heeft Sal ook oog voor andere meisjes op school. Wat is belangrijker voor Sal en Dex hun best friends forever-vriendschap of hun nieuwe liefdes?

Over #forever
Sal, Dex, Noa en Bloem zijn vrienden met een zeer uiteenlopende achtergrond en vastberaden forever bij elkaar te blijven. Maar is hun vriendschap opgewassen tegen de snelle veranderingen die hun levens doormaken? In #forever zijn de levens van de vier vrienden te volgen. In maar liefst zeventig afleveringen wordt de kijker meegenomen in de roerige en herkenbare wereld van deze pubers.

Samenvatting

#forever, vanaf maandag 18 februari om 18.00 uur bij AVROTROS op NPO Zapp