Hilversum,
20
april
2016
|
10:53
Europe/Amsterdam

Voetbal, humor, strijd, meisjes & missers in nieuwe jeugdserie Kicke

De nieuwe AVROTROS jeugdserie Kicke draait om de vrienden Benjamin, Boris, Sami, Lute, Heiko en Tibbe uit de B1 en B2 van voetbalvereniging GWV’74. Zes weken lang volgen we dagelijks de avonturen van dit zestal op en rond het veld. Kicke is een scripted-reality serie voor jongens én meisjes met veel humor, aanvallen, missers, hockeymeisjes, fanatieke ouders, haantjesgedrag en natuurlijk voetbal.

Door de komst van een nieuwe trainer en een nieuwe voorzitter ziet de vertrouwde wereld van de jongens er ineens heel anders uit. De jongens moeten vechten voor een plekje in de selectie en hun vriendschap komt soms flink onder druk te staan. Waarom voetballen ze eigenlijk met elkaar? Voor de lol of om te winnen? Om door te breken? Om meisjes te versieren? Al snel blijkt dat ze hier allemaal net even verschillend over denken, nu ze in de puberteit komen en ook andere zaken, zoals de meisjes van de nabij gelegen hockeyclub, belangrijk worden. Juist de onderlinge verschillen maken de vriendschap uiteindelijk sterker.

Naast de B1 en B2 hebben ook de hockeymeisjes Sofie, Floor en Mila, voorzitter Victor Menaldum, barman Jack Dekker, materiaalman Jopie van Dijk en trainer Bink een grote rol in de serie.Kicke is te volgen via Instagram.

Programmagegevens:

Televisie
Kicke
Iedere schooldag vanaf maandag 25 april 
Zapp - 19.25 uur