Hilversum,
05
september
2016
|
14:06
Europe/Amsterdam

Vijfde jaar CupCakeCup met nieuwe presentator

Het AVROTROS programma CupCakeCup, de jaarlijkse kersthit op NPO Zapp, bestaat dit seizoen 5 jaar. Reden voor een feest en het eerste cadeau is al binnen: oud-deelnemers Damon en Inssaf pakten het cadeau uit waar de nieuwe presentator in zat: Klaas van der Eerden. Klaas: “Ik heb er ontzettend veel zin in. Ik kijk altijd al en houd enorm van cupcakes!” Vanwege het vijfjarige jubileum vindt er op zondag 18 september een extra feestelijke editie van het grote NPO Zapp CupCakeCup evenement bij VondelCS in Amsterdam plaats.

CupCakeCup
CupCakeCup is al vier jaar lang het best bekeken kerstprogramma op NPO Zapp. In het programma gooien tachtig kinderen alles in de strijd om de beste cupcakebakker van Nederland te worden. Hun cupcakes worden beoordeeld door Meesterpatissier Robert van Beckhoven en patissier Remy Duker. Dit jaar worden zij bijgestaan door presentator Klaas van der Eerden.

CupCakeCup evenement
Het nieuwe seizoen van CupCakeCup gaat op zondag 18 september knallend van start in het Vondelpark in Amsterdam, bij Vondel CS. Dat wordt speciaal voor het CupCakeCup evenement omgebouwd tot het grootste cupcakespellenparadijs van Nederland. Denk daarbij aan de klassiekers CupCake-Vangen, CupCake-Happen, CupCake-Springen op het megagrote NPO Zapp springkussen en de CupCake-Workshop waar kinderen leren om een cupcake op topniveau te versieren. De grote klapper dit jaar is de CupCake-wervelwindmachine. Wie is er sterker dan de wind en vangt een record aantal cupcakeballen? Presentator Klaas van der Eerden is ook aanwezig bij dit evenement.

Kijk voor meer informatie op: www.zapp.nl/cupcakecup of https://www.facebook.com/cupcakecup.nl/ of https://www.instagram.com/cupcakecupnl

Programmagegevens:

Televisie

CupCakeCup

Dagelijks te zien in de kerstvakantie