Hilversum,
30
augustus
2016
|
13:39
Europe/Amsterdam

Twaalf jonge alleenstaande ouders op zoek naar nieuw liefdesgeluk in All Inclusive

Twaalf jonge alleenstaande ouders pakken hun koffers en reizen, in het nieuwe AVROTROS-programma All Inclusive, af naar de zon. De mannen en vrouwen hebben elkaar nog nooit ontmoet maar hebben één ding gemeen; ze staan open voor een nieuwe liefde. In Turkije, ver weg van huis, krijgen ze de kans om elkaar beter te leren kennen en te ontdekken of er wellicht meer is. Dat hun tienerkinderen meereizen en hun mening niet onder stoelen of banken steken, maakt het er misschien niet makkelijker op. Juist zij weten als geen ander wat past bij hun vader of moeder. All Inclusive is vanaf woensdag 7 september te zien bij AVROTROS op NPO 3.

Eenoudergezinnen zijn een steeds vaker voorkomend fenomeen in Nederland. 1 op de 4 huwelijken eindigt in een echtscheiding. Met het nog steeds toenemende aantal echtscheidingen blijft het iets wat steeds meer speelt in onze maatschappij. Met als gevolg: veel alleenstaande ouders. Inmiddels al meer dan een half miljoen in Nederland! Als alleenstaande ouder word je in het dagelijkse leven vaak hard geconfronteerd met het gevoel er alleen voor te staan. In de vakantie is dat gevoel vaak nog sterker: je ziet alleen maar gezinnen, en als je kinderen op bed liggen aan het einde van de dag, zit jij alleen in je hotelkamer.

De ouders in All Inclusive zijn gelijkgestemden die voor dezelfde keuzes staan en soms ook dezelfde lastige, maar oh zo herkenbare momenten beleven met opgroeiende pubers. De ouders leren elkaar, soms met en soms zonder hun kinderen, op de verschillende activiteiten kennen. Zo gaan ze bijvoorbeeld surfen, quad rijden, snorkelen en een avondje uit. Ook ondernemen de ouders één op één activiteiten met elkaar, zoals een bezoekje aan de hamam en een kookcursus. Onder het toeziend oog van hun kinderen ontdekken zij of deze vakantie niet alleen zon, zee en gezelligheid oplevert maar wellicht ook een nieuwe liefde.

Programmagegevens:

Televisie
All Inclusive
Woensdag 7 september
20.30 - NPO 3