Hilversum,
15
maart
2016
|
15:39
Europe/Amsterdam

TV-Programma Volle Zalen over Borgen, Stef Bos en Ik kom terug

In het nieuwe tv-programma Volle Zalen geeft Cornald Maas een uniek inkijkje in de wereld van het theater. Hij bezoekt grote en kleinere producties, voorziet voorstellingen van commentaar en ontmoet acteurs en publiek.

In aflevering één dompelt hij zich onder in het tien uur durende toneelspektakel Borgen, met actrice Malou Gorter in de hoofdrol als de eerste vrouwelijke premier van Denemarken. Houden acteurs, bezoekers én Maas deze ‘marathon’ vol?

Stef Bos staat 25 jaar op het podium. In 1991 brak hij door met de hit Papa. Heeft dit nummer de tand des tijds doorstaan? Cornald Maas volgt de zanger vlak voor, tijdens en na een optreden.

Schrijver Adriaan van Dis en actrice Olga Zuiderhoek nuttigen een kopje Indische soep in de kleedkamer. Het duo staat al enige tijd op de planken met Ik kom terug, een voorstelling naar het gelijknamige boek van Van Dis over de ongemakkelijke relatie met zijn moeder. Bevalt de auteur zijn uitstapje naar het toneel? En hoe reageert het publiek op de voorstelling?

Programmagegevens:

Televisie
Volle Zalen
Donderdag 17 maart
NPO 2 - om 21.15 uur