Hilversum,
21
december
2015
|
14:53
Europe/Amsterdam

Thunderbirds are go! eigentijdse remake van legendarische Thunderbirds

Vijftig jaar na de lancering van de legendarische serie Thunderbirds komt AVROTROS met de 26-delige eigentijdse remake die is geproduceerd door ITV Studios. Vanaf zondag 17 januari om 17.30 uur zendt NPO Zapp op NPO 3 wekelijks de nieuwe serie Thunderbirds are go! uit. Zaterdag 16 januari om 16.30 uur is op NPO 1 een speciale making-off te zien.

Ook in de nieuwe serie bestrijdt International Rescue vreselijke rampen vanaf hun geheime eiland in de Stille Oceaan. Met behulp van zeer geavanceerde apparatuur gaan de vijf Tracy-broers op pad. Vanuit de diepste krochten van de oceaan tot in het heelal, de Tracy-broers helpen overal anderen in nood. In deze serie krijgt International Rescue opnieuw te maken met de zware crimineel ‘The Hood’. De broers Scott, Gordon, Virgil, John en Alan worden echter ondersteund door geheim agent Lady Penelope, haar trouwe chauffeur / bodyguard Parker en door de stoere Kayo met haar girlpower.

Thunderbirds are go! is een moderne Science-Fiction animatieserie met veel actie en avontuur voor de jonge kijkers van Zapp, met genoeg nostalgie om ook veel ouders opnieuw aan te spreken.

De stemmen van de karakters zijn ingesproken door onder anderen:
Zanger / acteur Charly Luske – Scott
Acteur Dragan Bakema – Virgil
Presentator / acteur Buddy Vedder - Alan
Actrice Peggy Vrijens – Lady Penelope
Actrice Raymonde de Kuyper – Oma Tracy
Presentatrice / actrice Vivienne van den Assem - Kayo

Programmagegevens:

Thunderbirds are go!
zondag 17 januari
NPO Zapp - 17.30 uur