Hilversum,
11
november
2022
|
10:11
Europe/Amsterdam

Symphonic Christmas concert voor de hele familie

Boyband FOURCE, een symfonieorkest van 90 muzikanten, een 50-koppig koor, zangeressen Stefania en Gioia Parijs en operazanger Lucas van Lierop zorgen dit jaar samen voor een uniek kerstconcert. Het belooft een bijzonder familieconcert te worden met een mix van kerstklassiekers en hedendaagse kersthits in speciaal voor dit concert vervaardigde arrangementen. De presentatie is in handen van Sosha Duysker. Symphonic Christmas is op 21 december 2022 te zien bij AVROTROS op NPO Zapp.

Voor de fans van headliner FOURCE is het de allerlaatste kans om ze samen te zien: na dit concert gaan de vier jongens ieder hun eigen weg. De populaire Nederlandse boyband sluit spectaculair af: nog nooit eerder traden ze op met een groot symfonieorkest. 

Kerstklassiekers en kersthits
Voor dit concert is een samenwerking aangegaan met het Delfts Studenten Muziekgezelschap Krashna Musika onder leiding van dirigent Stijn Berkouwer. Moderne kersthits als Santa Tell Me van Ariana Grande en Mistletoe van Justin Bieber worden gecombineerd met klassiekers als It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas van Perry Como en Let It Snow van Frank Sinatra. Maar natuurlijk mogen ook de bekende meezingers zoals All I Want for Christmas, Do They Know It’s Christmas en Happy Xmas (War Is Over) niet ontbreken. Het orkest speelt daarnaast een bekend stuk uit Tsjaikovski’s De Notenkraker. Tot slot is er een grootse finale, waarin alle artiesten samenkomen voor het ultieme kerstgevoel. Symphonic Christmas vindt op 11 december 2022 plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.

Programmagegevens:

Symphonic Christmas, woensdag 21 december om 16.45 uur bij AVROTROS op NPO Zapp. De hele tv-uitzending is ook te zien op het YouTube-kanaal van NPO Zapp.