Hilversum,
14
maart
2019
|
13:33
Europe/Amsterdam

Sterren Muziekfeest op het Plein naar Waalwijk en Enschede

Zojuist heeft Mr. Muziekfeest Jan Smit bekendgemaakt welke steden AVROTROS aandoet voor de opnames van het televisieprogramma het Sterren Muziekfeest op het Plein. In zowel Waalwijk als Enschede strijkt het populaire muziekprogramma van Sterren NL neer om met tientallen Nederlandse artiesten een avond lang het publiek vermaken.

Op woensdag 26 juni staat de bekende tent van AVROTROS op het Raadhuisplein in Waalwijk. Het is de eerste keer dat het Muziekfeest in de Brabantse plaats komt. Het tweede plein waar het muziekcircus plaatsvindt, is de Oude Markt in Enschede op dinsdag 2 juli. Het wordt een weerzien met de Enschedeërs, want het is de derde keer dat de muziektent op de Oude Markt komt te staan. Zowel in 2006 als in 2012 trok het muziekprogramma vele toeschouwers naar de Twentse stad.

In Waalwijk zijn we nog nooit geweest, dus daar kijk ik erg naar uit”, zegt Jan Smit, presentator van het Sterren Muziekfeest op het Plein. “Enschede is een bruisende stad met een groot uitgaanscentrum en een grote regiofunctie”, zegt Daniel Dekker, hoofdredacteur van het Nederlandse muziekplatform Sterren NL. “We zijn blij dat we voor de derde keer in de 15-jarige geschiedenis van het Sterren Muziekfeest terug mogen komen met dit gezellige gezinsevenement”.

Welke artiesten optreden in Waalwijk en Enschede en wanneer het Muziekfeest op Plein op NPO 1 wordt uitgezonden, wordt later bekendgemaakt via de kanalen van het muziekplatform Sterren NL.