28
juni
2021
|
16:47
Europe/Amsterdam

Sterren Muziekfeest op het Plein is terug

Met elkaar in de buitenlucht genieten van de beste Nederlandstalige artiesten. Het Sterren Muziekfeest op het Plein is terug! Het Nederlands Openluchtmuseum, Arnhem, is het decor voor een van de eerste grote buitenevenementen waar iedereen zo lang op gewacht heeft. Het publiek wordt getrakteerd op een keur aan artiesten die hun grootste hits ten gehore brengen. Natuurlijk is Mister Muziekfeest himself, Jan Smit, gastheer die avond en is de registratie te zien vanaf vrijdag 9 juli op NPO 1. 

Onder anderen Jeroen van der Boom, Tino Martin, Samantha Steenwijk, Jannes, Django Wagner en Frans Duijts en Donnie zijn op woensdag 7 juli in Arnhem van de partij. Bijna vier uur lang wordt het feesten, meezingen en genieten tijdens het muziekspektakel. 

Het Muziekfeest op het Plein is dit keer nog niet toegankelijk voor iedereen. Het is een testen-voor-toegang-evenement waarbij 2500 mensen (die vooraf getest zijn) aanwezig kunnen zijn.

Samenvatting

Sterren Muziekfeest op het Plein is te zien op vrijdag 9 en 16 juli en 13 en 20 augustus om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1