26
januari
2021
|
15:13
Europe/Amsterdam

Start elke vrijdag met een feestje tijdens De Jorien Karaokemachien

Je laatste werkdag van de week beginnen met heerlijke meezingnummers op de radio? Dat kan vanaf 5 februari met De Jorien Karaokemachien, het nieuwe programma item van het AVROTROS- en NPO 3FM-programma Het Betere Werk. Elke vrijdag tussen 9 en 10 uur wordt de luisteraar door dj Jorien Renkema getrakteerd op een audiovisueel spektakel op 3fm.nl/live. Hier zijn alle songteksten van de vrolijke meezinghits te vinden en kan er ongegeneerd meegeblèrd worden. Een beter begin van de vrijdag is er niet!

Jorien over De Jorien Karaokemachien: ''Meezingen doe ik zelf al elke dag. Hoe leuk is het om te weten dat je niet de enige bent die helemaal losgaat. De ideale manier om de laatste werkdag in te gaan. Het wordt met recht een feestje op de radio met heel veel vrolijke meezingmuziek.'' 

Ook op Instagram kun je meedoen met De Jorien Karaokemachien door middel van een filter. Zodra dit filter gebruikt wordt, wordt er een nummer voorgesteld dat hardop meegezongen kan worden en gedeeld kan worden op het eigen kanaal.

Naast het nieuwe item in de show wordt de naam van het programma per 1 februari ook aangepast van Zin in! naar Het Betere WerkHet Betere Werk was voorheen de titel van het eerste uur waarin luisteraars hun favoriete plaat konden aanvragen, maar eigenlijk bestaat de hele uitzending uit goede nummers. Daarom verdient het hele programma de naam Het Betere Werk.

Samenvatting

Het Betere Werk, elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur bij AVROTROS op NPO 3FM