Hilversum,
20
december
2016
|
10:37
Europe/Amsterdam

Radio dj One'sy Muller naar zaterdagavond op NPO Radio 2

Vanaf zaterdag 7 januari neemt radio dj One’sy Muller van 21.00 tot 00.00 uur plaats achter de knoppen bij NPO Radio 2. In het nieuwe programma Soul Night met One’sy is uitgebreid aandacht voor fijne soul, jazz, funk, r&b en hiphop afgewisseld met interviews en aandacht voor nieuw talent. 

Afgelopen zomer maakte One’sy de overstap naar NPO Radio 2 en nam ze afscheid van radiostation FunX, waar zij jarenlang het programma ClassX presenteerde.

“Muziek vormt de rode draad in mijn leven. In ben vernoemd naar de Amerikaanse zangeres One’sy Mack, bij ons thuis was altijd muziek te horen en ik heb zelfs ooit meegedaan met Kinderen voor Kinderen. Op elk rapport van de basis- en middelbare school was terug te lezen dat ik teveel praatte. Het is dan ook geen verrassing dat ik al meer dan tien jaar met veel plezier bij de radio werk.“ aldus One’sy.

Daniel Dekker, eindredacteur NPO 3FM en NPO Radio 2 bij AVROTROS: "One'sy is één van de vrouwelijke dj-talenten met radio ervaring en een voorliefde voor soulmuziek. Een unieke combinatie waarbij ze dus helemaal op haar plek is bij dit deel van de AVROTROS programmering op NPO Radio 2." 

Soul Night met One'sy is onderdeel van de NPO Radio 2 Soul Night waarin Corné Klijn, Gerard Ekdom, Jeroen Kijk in de Vegte en Wouter van der Goes de luisteraars elke zaterdagavond en nacht van 18.00 tot 06.00 uur trakteren op de lekkerste soul, funk en disco.

Programmagegevens:

Radio
Soul Night met One'sy
Vanaf zaterdag 7 januari
21.00 tot 00.00 uur - NPO Radio 2