Hilversum,
28
mei
2015
|
11:20
Europe/Amsterdam

Owen Schumacher co-host van Lucille Werner in nieuwe kennisquiz Pointless

Owen Schumacher staat deze zomer Lucille Werner bij in de presentatie van het nieuwe AVROTROS-programma Pointless. In zijn rol als co-host in deze kennisquiz is Schumacher de hoeder van alle feiten en wetenswaardigheden en zal hij op geheel eigen wijze de vragen van presentatrice Lucille Werner en de antwoorden van de kandidaten toelichten.

Schumacher: “In Engeland is Pointless door de chemie van de presentatoren in de loop van de tijd geëvolueerd van een pure kennisquiz naar een programma waar steeds meer humor in is gekomen. Ik zie er naar uit om samen met Lucille in de komende serie ook de eerste stappen in die richting te zetten!"

Ook Lucille Werner kijkt uit naar de samenwerking met Owen Schumacher: “Bij het idee om Pointless naar Nederland te halen, had ik al direct als co-host Owen voor ogen. Scherpe tong, stevige dosis humor en een slim mens. We kennen elkaar nog niet goed, maar ik ben ervan overtuigd dat het een match made in heaven is. Punt uit “

Vanaf maandag 27 juli zendt AVROTROS elke doordeweekse dag de kennisquiz Pointless uit om 19.00 uur op NPO 1. In tegenstelling tot de meeste andere quizzen is het in Pointless de bedoeling om zo weinig mogelijk punten – liefst 0 - te scoren. Dat kan door vragen juist te beantwoorden met het minst voor de hand liggende antwoord. Kandidaten die in de finaleronde 0 punten scoren, winnen de jackpot.

Pointless wordt mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij.

Programmagegevens:

Televisie
Pointless
maandag 27 juli
NPO 1 - 19.00 uur