Hilversum,
21
december
2015
|
14:48
Europe/Amsterdam

Onverklaarbare illusies in nieuw seizoen MINDF*CK

In 2016 verrast Victor Mids opnieuw bekende en onbekende Nederlanders met onverklaarbare trucs in een nieuw spectaculair seizoen van MINDF*CK. Mids laat weer tal van BN’ers versteld staan met zijn illusies en wetenschappelijke experimenten. In de eerste aflevering is presentator Matthijs van Nieuwkerk te gast, die daarmee zijn belofte nakomt die hij deed toen Victor eerder dit jaar bij hem in De Wereld Draait Door te gast was. Vanaf maandag 4 januari kan iederéén zich weer wekelijks om 21.20 uur laten verbazen en verwonderen met MINDF*CK bij AVROTROS op NPO 3.

Bekende gasten
In het nieuwe seizoen van MINDF*CK gaat Victor Mids geblinddoekt autorijden met Frans Bauer en krijgt hij het aan de stok met olympisch hockeykampioen Ellen Hoog. Andere BN’ers die langskomen in MINDF*CK zijn DJ Hardwell, chefkok Julius Jaspers, actrice Abbey Hoes, presentator John Williams en Ilse DeLange samen met JB Meijers. Ook laat hij op straat willekeurige voorbijgangers hun eigen voornaam vergeten en kunnen mensen thuis meedoen met verschillende interactieve experimenten.

Trailer
Dat het tweede seizoen van MINDF*CK weer veelbelovend wordt, blijkt wel uit de TRAILER die vandaag is gelanceerd en een tipje van de sluier oplicht. Ook dit seizoen krijgt de kijker van MINDF*CK niet alleen onverklaarbare illusies voorgeschoteld, maar ook inzicht in de achterliggende wetenschappelijke principes zoals afleiding, non-verbale communicatie en beïnvloeding van het onderbewustzijn.

Victor Mids
Presentator Victor Mids is arts en illusionist, hij combineert die kennis om te laten zien op wat voor manieren je hersenen voor de gek zijn te houden. Tijdens zijn studie geneeskunde heeft Victor veel geleerd over de werking van de hersenen en zintuigen, waar hij in MINDF*CK veelvuldig gebruik van maakt. Psychologie, hypnose, illusies en een flinke dosis humor staan centraal in MINDF*CK.

Programmagegevens:

MINDF*CK
maandag 4 januari
NPO 3 - 21.20 uur