07
oktober
2022
|
14:31
Europe/Amsterdam

Nieuwe wekelijkse podcast: Rob & Wijnand en het beste van 3FM

Naast het dagelijkse radioprogramma Rob en Wijnand en de Ochtendshow, lanceren AVROTROS en KRO-NCRV vanaf zaterdag 8 oktober, een nieuwe wekelijkse podcast: Rob en Wijnand en het beste van 3FM. De radiomakers nemen de luisteraars mee in de hoogtepunten van de afgelopen week en vertellen wat er gebeurt buiten de radio om. Iedere zaterdag staat er een extra aflevering van de ochtendshow klaar in alle podcastapps.

De luisteraar is bij deze podcast een fly on the wall in de studio en krijgt mee wat er gebeurt als de schuiven dicht zijn. Voor de complete studio-ervaring is de podcast ook te bekijken op het YouTube-kanaal van NPO 3FM. Natuurlijk ontbreekt sidekick Lideke niet in de podcast, net als de rest van de redactie. Rob en Wijnand laten elke week de leukste en meest opvallende momenten horen uit de programma’s op 3FM. Tijdens het afwassen, onderweg of tijdens de lunch, geven Rob en Wijnand de zesde uitzending van de week.      

DJ Rob Janssen over de podcast: “Deze podcast is voor mensen mét zin in leuke dingen zonder radioverbinding, óf voor mensen mét radioverbinding die zin hebben in meer dan alleen maar radiodingen!

Samenvatting

Rob en Wijnand en het beste van 3FM, vanaf 8 oktober iedere zaterdag te beluisteren in alle podcast apps en te zien op het YouTube-kanaal van NPO 3FM