Hilversum,
19
augustus
2015
|
09:56
Europe/Amsterdam

Nieuwe jeugdserie Bij Ron op de Camping! vanaf 24 augustus bij AVROTROS

In de nieuwe AVROTROS-jeugdserie Bij Ron op de Camping! vieren Ron Boszhard en zijn familie vakantie op camping ‘De Frisse Wind’. Behalve de familie verblijven er ook verschillende bekende Nederlanders op het kampeerterrein. TV-kok Pierre Wind is de overijverige eigenaar van 'De Frisse Wind'.

De serie is een vervolg op Bij Ron Thuis (NCRV). Onder anderen Roy Donders, Wolter Kroes, Lennart Timmerman, Vajen van den Bosch, Lex Uiting en goochelaars Rob en Emiel komen langs op de camping. Verder werkt Jill in de supermarkt, sleutelt Sascha Visser aan de conditie van de gasten en zetten Tom en Ghino van Checkpoint de boel op stelten met hun experimenten.

Een zorgeloze zomer wordt het echter niet voor Ron, zijn vrouw Pien (Floor van Esch), de kinderen Barry (Niels Boszhard) en Puck (Jany van Dooren) en Opa Boszhard (Frits Lambrechts). In elke aflevering gaat er wel iets mis. Wie laat de speurtocht in de soep lopen? Wie vernielt een taart tijdens een bakwedstrijd? De kijkers kunnen via instagram.com/bijronopdecamping aangeven wie van de verdachten de werkelijke dader is van deze en andere mysteries.

 

Programmagegevens:

Televisie
Bij Ron op de Camping!
Van 24 tot en met 28 augustus
NPO Zapp - 18.10 uur