Hilversum,
25
november
2015
|
13:49
Europe/Amsterdam

Nick & Simon, The Dream in januari terug op NPO 3

In het vijfde seizoen van Nick & Simon, The Dream keert het Volendamse duo terug naar de Verenigde Staten, waar het allemaal begon. Dit keer bezoeken ze echter de 'entertainment capitals' Los Angeles en Las Vegas. Gelegenheidsmanager Kees Tol zorgt weer voor bijzondere optredens, ontmoetingen en natuurlijk de nodige lol. Vanaf woensdag 6 januari is de muzikale roadtrip van de drie vrienden wekelijks om 20.25 uur te zien bij AVROTROS op NPO 3.

Muziek en bijzondere ontmoetingen
Nick & Simon reisden al eens eerder af naar Amerika met Kees voor het programma. Ze begonnen hun muzikale roadtrip destijds in Memphis en reisden verder naar Nashville en New Orleans. Dit jaar doen ze het helemaal anders en bezoeken ze de westkust. The Dream staat ook dit jaar weer bol van muzikale ontdekkingen en bijzondere ontmoetingen. Ze starten in Los Angeles, waar ze proberen de melodie en tekst te verzorgen voor een potentiële wereldhit. In San Diego genieten ze van de surfcultuur en de bijbehorende muziekscene, ze ontmoeten hier een veelbelovende artiest. In Las Vegas proberen Nick en Simon, tussen de verleidingen van het gokken en feesten door, hun visitekaartje af te geven en voet aan de grond te krijgen tussen de vele artiesten en shows die de entertainmentstad rijk is.

Meer Nick & Simon
Niet alleen start AVROTROS het nieuwe jaar met Nick & Simon. Ook wordt het jaar met het muzikale duo afgesloten. Op tweede kerstdag zendt de omroep Kerst met… Nick & Simon uit om 22.10 uur op NPO 1. Vanuit een sfeervol Ahoy zingen Nick & Simon veel Kersthits, maar ook nummers uit hun eigen repertoire. Ze worden vergezeld door diverse gastartiesten en verzorgen zo een onvergetelijke middag en avond. Daarnaast wordt op 23 december om 21.20 uur op NPO 3 de theatershow Herinneringen van Nick & Simon uitgezonden.

Programmagegevens:

Nick & Simon, The Dream
woensdag 6 januari 
NPO 3 - 20.25 uur