12
december
2018
|
16:38
Europe/Amsterdam

Mysterieuze Ninja Nanny en puber Hunter sluiten geheim verbond

Met tegenzin verhuist puber Hunter naar het bekakte Gooidorp. Ze voelt zich een enorme outsider tussen de bitcherige hockeymeisjes. Tot overmaat van ramp zit ze ook nog eens opgescheept met een strenge nanny. Kortom, haar leven lijkt te zijn veranderd in een hel. Een onverwachte vriendschap ontstaat als blijkt dat de nanny een ‘Pencak Silat Ninja’ is en haar redder in nood blijkt te zijn. De nieuwe jeugdserie Ninja Nanny is vanaf zondag 13 januari te zien bij AVROTROS op NPO Zapp.

Hunter is dol op haar moeder, maar ze begint zich steeds meer te ergeren aan haar hijgerige gedrag om bij de fake societyfiguren in het nieuwe dorp te horen en haar stiefvader kan ze al helemaal niet uitstaan. Als beroemde ex-profvoetballer is hij alleen maar bezig met BN’er-schnabbels. Hunters onaangepaste gedrag leidt al snel tot pestgedrag op school. Als Hunter in elkaar geslagen dreigt te worden, weet een ninja haar op spectaculaire wijze te redden. Al snel komt ze erachter dat het nanny Farah was. De twee outcasts sluiten een verbond. Als voormalig ‘Pencak Silat Ninja’ leert ze Hunter de mystieke kunst van zelfverdediging, magie en meditatie, als Hunter belooft zich beter te gedragen. Terwijl iedereen druk bezig is met zichzelf, strijden de twee als ninja’s tegen het onrecht en bevechten ze gaandeweg ook een plekje voor zichzelf in het dorp.

Rolverdeling
Hunter – Gina Spadaro, nanny Farah – Denise Aznam, moeder Denny – Eva van de Wijdeven, stiefvader Stanley – Edwin Jonker.Verder zijn er rollen voor onder meer Victoria Koblenko, Bas Keijzer, Imanuelle Grives en John Leddy.

Sia Hermanides en Alieke van Saarloos zijn verantwoordelijk voor het scenario en de regie van Ninja Nanny. Zij maakten eerder de AVROTROS-serie Voetbalmeisjes.

Samenvatting

Ninja Nanny, vanaf zondag 13 januari om 09.10 uur bij AVROTROS op NPO Zapp