Hilversum,
05
december
2022
|
13:55
Europe/Amsterdam

Marcel de Vries nieuwe presentator ochtendshow Sterren NL Radio

Humor, interactie en natuurlijk heel veel Nederlandstalige muziek. Dat zijn de ingrediënten van de nieuwe ochtendshow bij NPO Sterren NL Radio. DJ Marcel de Vries versterkt vanaf 2 januari het presentatieteam van de zender en is elke werkdag van 06.00 tot 10.00 uur te horen. Met zijn programma Marcel in de morgen brengt hij vrolijke radio met alle ruimte voor Nederlandse muziek en een centrale rol voor de luisteraar. 

Marcel is al sinds jonge leeftijd bezig met radio maken en start in 2007 bij RADIONL als DJ. Hij kijkt er naar uit om bij NPO Sterren NL aan de slag te gaan. "Toen AVROTROS mij benaderde om voor NPO Sterren NL een programma te komen maken, kwam dat voor mij op een goed moment. Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging, een andere omgeving. Na 15 jaar radio in de vroege ochtend ben ik verheugd om dat voort te zetten bij NPO Sterren NL. Een prachtige zender die zich sinds de oprichting hard maakt voor Nederlandstalige muziek."

Joost Strootman, eindredacteur radio bij Sterren NL: "Fantastisch dat Marcel het presentatieteam van NPO Sterren NL Radio komt versterken. We hebben de afgelopen tijd al veel stappen gezet om de zender nog beter te positioneren als 'de nummer 1 in Nederlandstalige muziek'. Ik verwacht dat we met de komst van Marcel een nog betere programmering neer kunnen zetten voor onze luisteraars. Marcel is positief, veelzijdig en een groot talent met hart voor de muziek van NPO Sterren NL."

Over NPO Sterren NL
NPO Sterren NL is hét toonaangevende multimediale platform van AVROTROS en NPO, gericht op Nederlandse muziek en (gevestigde en aankomende) artiesten in het populaire en volkse genre. Het platform bestaat uit een radiostation, een app met bijbehorende website, zendtijd op televisie én een grote online social community. NPO Sterren NL heeft als missie om, als bewaker van de schatkamer van de Nederlandse muziek, dit belangrijke en populaire onderdeel van de Nederlandstalige volkscultuur uit te lichten, te archiveren en te promoten. Andere presentatoren zijn onder meer Corné Klijn, Emilie Sleven, Jan Paparazzi en Chantal Hutten. Sterren NL Radio is te beluisteren via DAB+ en nposterren.nl.

Programmagegevens:

Marcel in de morgen is vanaf maandag 2 januari, elke werkdag, te horen tussen 06.00 en 10.00 uur op Sterren NL Radio