19
december
2018
|
15:06
Europe/Amsterdam

Magische Oudejaarsavond met Victor Mids

Het brein van de kijker wordt op de valreep van 2018 nog even flink op de proef gesteld. Victor Mids neemt tijdens zijn eerste theatershow MINDF*CK Live iedereen mee in zijn wereld waar niets is wat het lijkt. Voor een groot publiek laat de illusionist en arts zijn onverklaarbare illusies zien. Ook de kijker thuis kan meedoen en zelf ondervinden hoe makkelijk je eigen hersenen en zintuigen voor de gek te houden zijn via www.avrotros.nl/foto. De registratie van MINDF*CK Live is op oudjaarsavond te zien bij AVROTROS.

Het wordt een magische show, bomvol illusies en interactieve experimenten waarbij Victor de bezoekers van zijn show recht onder hun neus trakteert op spectaculaire mindfucks. "Het is een show voor jong en oud. Je leert veel over je eigen brein, maar tegelijkertijd valt je mond ook continu open van verbazing", aldus de illusionist.

Het slotstuk van de show is een interactief experiment. Via de site www.avrotros.nl/foto is een speciaal document te downloaden zodat ook de kijker thuis mee kan doen.

Kortom; de laatste uren van 2018 worden magisch.

Programmagegevens

MINDF*CK Live, maandag 31 december, 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1