Hilversum,
07
december
2017
|
10:34
Europe/Amsterdam

Lauren Verster terug met nieuwe Lauren! serie en special

De komende weken gaat Lauren weer op onderzoek uit. Of het nu gaat over de macht van geld of haar naderende bevalling: Lauren duikt nieuwsgierig in de materie en brengt ons een nieuwe serie èn een special!

Lauren! en het geld
Alles draait om geld. Of je er nou in zwemt of juist helemaal niks te makken hebt, niemand lijkt te ontsnappen aan de invloed van de euro, dollar of yen. Lauren Verster verdiept zich in de magie van de harde knaken en onderzoekt in vier afleveringen de invloed die geld uitoefent op ons leven.

In Lauren! En het geld komt alles aan bod. Arm en rijk, gelukkig en ongelukkig en zowel de diverse uitwassen van geld als het streven naar een wereld waarin geld totaal geen rol speelt. Hoe kijkt een miljardair aan tegen arme mensen? Wat kost volgens hem een pak melk en hoe populair is hij nu vergeleken met vroeger toen hij nog gewoon op zijn oude fiets naar zijn werk reed? Wie wekt de gelukkigste indruk? Kortom, wat is de macht van geld?

Lauren! Bevalt
Sinds Lauren zwanger is, wordt ze overspoeld met tips, do’s and don’ts en horrorverhalen over bevallen. Lauren verdiept zich in de wereld van bijzondere zwangerschapscursussen en bevallingen. Ze onderzoekt hoe ze zich zo goed mogelijk kan voorbereiden op haar eigen bevalling. Helpt een hypnobirthing cursus echt? Kan je je eigen placenta opeten? En hoe kun je voorkomen dat je uitscheurt? Lauren gaat in deze special niets uit de weg!

Programmagegevens:

Lauren! En het geld
Televisie
Vanaf 12 december
22.10 uur op NPO 3

Lauren! Bevalt
Televisie
10 januari
21.20 uur op NPO 3