31
juli
2019
|
11:09
Europe/Amsterdam

Lachen, gieren en brullen in nieuw familieprogramma Britt's beestenbende

Wat voor een dier is een zeekat? Hoe begroeten prairiehonden elkaar? En welk dier heeft vierkante poep? Dit en nog véél meer kom je te weten in de hilarische AVROTROS-dierenquiz Britt’s beestenbende. Zanger Tim Douwsma en YouTuber Défano Holwijn gaan samen met hun bekende gast de strijd tegen elkaar aan. Het gaat hard tegen hard, dus aan presentatrice Britt Dekker de taak om de teams in het gareel te houden. Britt’s beestenbende is vanaf 31 augustus wekelijks te zien bij AVROTROS op NPO Zapp.

Op de boerderij vechten de teams als leeuwen om de titel. Alles wordt uit de kast gehaald in de rondes ‘Gieren met dieren’, ‘Raad je plaatje’, ‘Na-apers’ en de finaleronde ‘Hangende slangen’. Gelukkig krijgen Tim en Défano versterking van bekende gasten, waaronder Marije Zuurveld, Buddy Vedder, Ryanne van Dorst, Dennis Weening, Dee van der Zeeuw, Klaas van der Eerden, Frank Dane en Stijn Fransen.

Het team dat aan het einde van de aflevering het meeste slangengif in de emmer weet te verzamelen, wint. Met welke prijs het winnende team naar huis gaat, wordt op een spectaculaire manier beslist door Britt’s hond: Matzy.

Britt’s beestenbende belooft een gezellig, hysterisch en bovenal leerzame quiz te worden voor het hele gezin. Dus zorg dat je er als de kippen bij bent!

Programmagegevens

Britt’s beestenbende, vanaf zaterdag 31 augustus om 18.25 uur bij AVROTROS op NPO Zapp