Hilversum,
29
augustus
2019
|
10:41
Europe/Amsterdam

Laat je testen bij AVROTROS!

In de maand september kun je je laten testen bij AVROTROS! Wat weet Nederland bijvoorbeeld van ontgroeningen, studieschuld en pandapunten? In de Studententest testen Jojanneke van den Berge en Splinter Chabot de gasten in de studio en de kijker thuis op hun kennis over het studentenleven. Weet je niks over feuten, maar wel over foetussen? Dan kun je je hart ophalen bij de Zwangerschapstest. Lauren Verster en Klaas van der Eerden presenteren de test die in het teken staat van zwanger worden, zwanger zijn en de poepluiers daarna!

De Studententest
Maandag 16 september – 20.25 uur – NPO 3
Wat weten oud-studenten Jet van Nieuwkerk, Niels Oosthoek, Linda Hakeboom, Igmar Felicia en Lize Korpershoek over het corps, prijzige studentenkamers, SOA’s onder studenten en alles wat daartussen inzit? En hoe ver reikt de kennis van de mensen thuis? Naast feest en bier bestaat studeren tegenwoordig ook uit het gebruik van Ritalin, het zoeken naar een sugardaddy en de stress over de hoge studiedruk en studieschuld. Presentatoren Jojanneke van den Berge en Splinter Chabot onderwerpen de BN’ers in de studio en de kijker thuis aan 25 vragen over het studentenleven. Wie mag zich dé studentenexpert van Nederland noemen?

De Zwangerschapstest
Maandag 23 september – 20.25 uur – NPO 3
Wat weten jonge ouders Tatum Dagelet, Yes-R, Tess Milne, Rick Paul van Mulligen en Sanne Vogel over conceptie, gender reveals, baby virals en alles wat daartussen inzit? En hoe deskundig zijn de mensen thuis op dit gebied? Volgens velen is het de meest bijzondere dag van je leven: de geboorte van je kind. Maar wat weten we er nu eigenlijk echt vanaf? Hoelang duurt het voordat de zaadcel bij de eicel is? Is het mogelijk een bevalling op te wekken? En waar smaakt moedermelk naar? Presentatoren Lauren Verster en Klaas van der Eerden testen de kennis van de BN’ers in de studio en de kijker thuis aan de hand van 25 vragen over zwangerschap. Wie weet het meeste van zwangerschappen en wordt gekroond als dé zwangerschapsexpert van Nederland?

Kijkers thuis kunnen zelf ook meespelen met de Studententest en de Zwangerschapstest via de NPO 3-app.

Programmagegevens:

De Studententest, maandag 16 september, om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 3
De Zwangerschapstest, maandag 23 september, om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 3