25
oktober
2021
|
14:33
Europe/Amsterdam

Knutseltalenten strijden in nieuw Sinterklaasprogramma Super Surprise

Sinterklaastijd is een gezellige tijd die gepaard gaat met veel knutselen! Voor velen een stressvolle periode waarbij iedereen in het grootste geheim aan de slag gaat met papier, een schaar, lijm en verf om een mooie surprise te maken. In het nieuwe AVROTROS-programma Super Surprise strijden twee teams bestaande uit ieder vier kinderen tegen elkaar om met hun skills en talent de meest originele surprises te maken. Presentatoren Jill Schirnhofer en Niek Roozen leiden deze creatieve wedstrijd.

Vanaf eind november kan er inspiratie worden opgedaan voor het maken van een originele surprise voor een klasgenoot, moeder, opa, neefje of zus. De deelnemers worden als een kind in een snoepwinkel zo blij van alle knutselspullen en leven zich helemaal uit met al het materiaal. Onder tijdsdruk, maar met support van Jill en Niek gaan de deelnemers aan de slag om de creatieve opdrachten te voltooien.

Om hun creatieve skills nog beter tot uiting te laten komen, krijgen ze de opdracht om een super-surprise te knutselen voor bekende gasten als Britt Dekker, boer Ayoub en Dieuwertje Blok. Als alles goed gaat, komt Sinterklaas bij de finale zélf op bezoek en reikt hij de prijs uit aan de winnaar van Super Surprise 2021!

Super Surprise wordt geproduceerd voor AVROTROS en NPO Zapp door TIN CAN.

Samenvatting

Super Surprise is vanaf 22 november elke dag om 18.20 uur te zien bij AVROTROS op NPO Zapp