Hilversum,
08
november
2018
|
16:03
Europe/Amsterdam

Kandidaten Wie is de Mol? 2019 gespot in Colombia

De tien kandidaten van Wie is de Mol? 2019 mogen na vandaag eindelijk bovengronds komen en hun deelname aan het populaire programma bekendmaken. Presentatrice Evelien de Bruijn, acteur Rick Paul van Mulligen, journalist en programmamaker Sinan Can, presentatrice Merel Westrik, zanger Nielson, Meester Patissier Robèrt van Beckhoven, actrice Sarah Chronis, presentator Jamie Trenité, presentatrice Evi Hanssen en YouTuber en visagiste Nikkie de Jager vertrekken samen met presentator Rik van de Westelaken naar Colombia en storten zich in het grote Wie is de Mol? avontuur.

Bekendmaking
Na de mysterieuze aanwijzingen van de afgelopen dagen via de kanalen van Wie is de Mol?, volgde vandaag de hint 3.15.13.21.14.1.DERTIEN, wat een verwijzing was naar Comuna 13, een wijk in Medellìn, Colombia. In deze wijk, die bekend staat om haar indrukwekkende muurschilderingen, is een grote wandschildering gemaakt van de kandidaten van Wie is de Mol? 2019 en daarmee hun deelname aan het programma bekendgemaakt.

Wie is de Mol?
Vanaf zaterdag 5 januari is te zien hoe de kandidaten intrigerende, spectaculaire en soms angstaanjagende opdrachten moeten vervullen om geld te verdienen voor de pot. Tien weken lang moeten zij lef tonen, volhardend zijn en samenwerken, niet wetende wie ze kunnen vertrouwen. Altijd met die belangrijkste vraag in het achterhoofd: Wie is de Mol?

Programmagegevens:

Wie is de Mol?, vanaf zaterdag 5 januari om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1