Hilversum,
01
oktober
2015
|
11:52
Europe/Amsterdam

Jubileum Flikken Maastricht: morgenavond de 100ste aflevering!

Afgelopen maandag hebben 100 die hard fans de exclusieve voorpremière van de 100ste Flikken Maastricht al mogen zien. Morgenavond is de rest van Nederland aan de beurt. 

De 100e aflevering met als titel 'Het dispuut' krijgen Wolfs en Eva te maken met een zeer bijzondere taak. In een prachtig groot huis waar oud-studenten uit Delft na hun pensioen weer samen zijn gaan wonen, wordt een van de bewoners doodgeschoten in zijn kamer.

Het merkwaardige is dat alle andere bewoners samen aan tafel zaten ten tijde van de moord. Zij kunnen het dus niet gedaan hebben. Er is weliswaar een spoor dat naar tuin leidt, maar de tuinman die op dat moment aan het werk was, heeft niets bijzonders gezien. Wolfs en Eva breken hun hoofd over wie en vooral hoe de moord heeft kunnen gebeuren. Als ze denken dat de oplossing nabij is, stapt Eva nietsvermoedend in haar auto...

Romeo en Marion zoeken een vermiste Belgische jongen. Zijn zeer christelijke moeder maakt zich grote zorgen, want haar zoon is niet gewend om in zo’n grote stad als Maastricht alleen rond te dwalen. 

Programmagegevens:

Flikken Maastricht
vrijdag 2 oktober 
NPO 1 - 20.30 uur