Hilversum,
07
december
2018
|
10:27
Europe/Amsterdam

Jonge talenten treden op met Ilse DeLange en Guus Meeuwis tijdens Het Kerst Muziekgala 2018

Van Stille Nacht tot Jingle Bell Rock; tijdens Het Kerst Muziekgala 2018 brengen jonge muzikale talenten de grootste kersthits ten gehore voor de volle Brabanthallen. Zij worden bijgestaan door grote muzikale helden als Ilse DeLange, Guus Meeuwis én niemand minder dan Matt Simons. Bij het gala is ook Koningin Máxima, als erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas, aanwezig. De muzikale avond wordt gepresenteerd door Romy Monteiro en Buddy Vedder en is op 26 december te zien om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Het slotstuk van Het Kerst Muziekgala wordt ook dit jaar weer verzorgd door de grootste schoolband van Nederland! Deze band telt meer dan 300 kinderen en bestaat uit de klassen die bij de muzikale AVROTROS-spelshow Lang Leve de Muziek Show als winnaar uit de bus komen.

Méér Muziek in de Klas
Méér Muziek in de Klas is medeorganisator van Lang Leve de Muziek Show en Het Kerst Muziekgala 2018. De stichting zet zich in voor structureel en goed muziekonderwijs op alle basisscholen in Nederland. Want muziekonderwijs vergroot de wereld van het kind en levert een bijdrage op cognitief, emotioneel, sociaal en creatief vlak. Méér Muziek in de Klas laat zien hoe leuk en waardevol muziekeducatie is, vergroot kennis van leerkrachten en brengt verbindingen tot stand tussen scholen en hun culturele omgeving.

Programmagegevens:

Het Kerst Muziekgala 2018, woensdag 26 december om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1