09
januari
2020
|
16:43
Europe/Amsterdam

Humberto Tan eerste gast in nieuw NPO Radio 1-programma Miss Podcast

AVROTROS-presentator Mischa Blok neemt de luisteraar in het nieuwe NPO Radio 1-programma Miss Podcast mee in de wereld van de podcasts. Iedere maandag- tot en met vrijdagnacht tussen 01.00 en 02.00 uur nodigt ze een bekende Nederlander uit in de studio en geeft hem of haar de opdracht om twee bestaande podcasts te recenseren die zij voor die persoon heeft uitgekozen. Daarnaast leren we de gast beter kennen aan de hand van de belangrijkste geluiden uit zijn of haar leven. Miss Podcast is vanaf 31 december te beluisteren bij AVROTROS op NPO Radio 1.

Presentator Mischa Blok: “Dit is geen standaard interview waarbij de interviewer de gast verwelkomt, voorstelt, vragen stelt en weer bedankt. Dat gaan we helemaal anders doen. Want: pas als het eb is, zie je wie er geen zwembroek draagt. Pas als interviewer en gast allebei uit hun comfortzone stappen, alle beleefdheden, omgangsregels en schaamte achterwege laten, kom je er werkelijk achter hoe ze écht zijn.”

Humberto Tan is te gast in de eerste uitzending van Miss Podcast op oudejaarsavond. Andere gasten die voorbij komen, zijn onder anderen Mike Boddé, Stefano Keizers, Nynke Laverman, Tim Coronel, Wouter Hamel en Frits Spits. Miss Podcast is natuurlijk ook te beluisteren als podcast via de verschillende podcast-apps (https://www.nporadio1.nl/podcasts/miss-podcast).

Samenvatting

Miss Podcast, elke werkdag om 01.00 uur bij AVROTROS op NPO Radio 1