Hilversum,
05
maart
2018
|
14:54
Europe/Amsterdam

Het onmogelijke weer mogelijk in nieuw seizoen MINDF*CK

MINDF*CK is terug! In een nieuw seizoen maakt Victor Mids het onmogelijke weer mogelijk. Het populaire programma staat ook dit keer garant voor onverklaarbare illusies, verbazing en ongeloof. In de eerste aflevering ondervindt André van Duin hoe Victor zijn hersenen en zintuigen voor de gek kan houden als de twee samen een bijzondere taart bakken. Ook Rico Verhoeven, Ellie Lust, Dominic Seldis, René Mioch en Chantal Janzen worden meegenomen in zijn wereld waar niets is wat het lijkt.

In MINDF*CK brengt Victor Mids op unieke wijze illusie en wetenschap samen. Aan bekende en onbekende Nederlanders geeft de illusionist en arts aan de hand van illusies, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid een uniek inkijkje in de werking van het brein.

App
De kijker thuis kan ook dit seizoen weer zelf aan de slag. Met de totaal vernieuwde MINDF*CK-app (vanaf 13 maart) beleeft men zelf elke week een interactieve ervaring of kan deze aan anderen demonstreren. Zo kan de app gedachten lezen en laat het zien hoe je weddenschap altijd kunt winnen.

Programmagegevens:

MINDF*CK
Televisie
Vanaf 17 maart
20.25 uur op NPO 1