21
januari
2020
|
07:07
Europe/Amsterdam

GENOMINEERDEN ZILVEREN RADIOSTER MAN EN VROUW BEKEND!

De genomineerden voor de Zilveren RadioSter zijn bekend! Maandag zijn de vijf favoriete radioprogramma’s die in aanmerking komen voor de Gouden RadioRing door Rob Janssen al overvallen met het grote nieuws. Maar wie maken er kans op de Zilveren RadioSter Man en Vrouw? Welke mannelijke en vrouwelijke presentatoren horen volgens het Nederlandse publiek bij de top 3?

Voor de Zilveren RadioSter Vrouw zijn genomineerd:
Amber Delil (SLAM!)
Marieke Elsinga (Qmusic)
Annemieke Schollaardt (NPO Radio 2)

De genomineerden voor de Zilveren RadioSter Man zijn:
Gerard Ekdom (Radio 10)
Wilfred Genee (Radio Veronica)
Bram Krikke (SLAM!)

Wie van de genomineerden uiteindelijk de Zilveren RadioSterren gaan winnen, heeft het publiek al besloten, maar welk programma de Gouden RadioRing krijgt nog niet. Straks (dinsdag 21 januari) om 08.00 uur gaan de stembussen opnieuw open op radioring.nl en is het aan de luisteraar welk programma uit de top 5 gaat winnen. De afgelopen dagen is bekendgemaakt dat Club Ondersteboven (SLAM!), Ekdom in de Morgen (Radio 10), Mattie & Marieke (Qmusic), Somertijd (Radio 10) en Veronica Inside (Radio Veronica) tot de top 5 behoren.

Op donderdag 30 januari tijdens het Gouden RadioRing Gala wordt bekend wie dé radioprijzen van Nederland daadwerkelijk gaan winnen. Het Gouden RadioRing Gala wordt sinds 2006 georganiseerd door AVROTROS.

Samenvatting

RadioRing Gala
Radio
Donderdag 30 januari, 20.00 uur via NPO Radio 2

RadioRing Gala
Online
Donderdag 30 januari
Livestream om 20.00 uur via social-kanalen van RadioRing en AVROTROS