Hilversum,
07
januari
2021
|
10:25
Europe/Amsterdam

Flikken Maastricht seizoen 15 van start

Bijna veertien jaar na de eerste aflevering van de populaire politieserie Flikken Maastricht en inmiddels ruim 150 afleveringen onderweg, is vanaf vrijdag 8 januari het 15e seizoen te zien van Nederlands langstlopende dramaserie bij AVROTROS op NPO 1 om 20.35 uur. 

Ook dit seizoen blijft rechercheurs Floris Wolfs & Eva van Dongen en politieagenten Marion Dreesen & Romeo Sanders niets bespaard. Moord, doodslag, ontvoeringen en andere misdaden zijn aan de orde van de dag en aan het team om op te lossen. Maar de goede samenwerking binnen het team komt onder druk te staan als Donna Martina, een AIVD'er, zich meldt op het bureau Maastricht. Haar aanwezigheid dreigt een wig te vormen tussen Wolfs en Eva. Als Eva hoort dat teamchef Kamphuis vertrekt, neemt ze een drastisch besluit waardoor de samenwerking tussen haar en Wolfs op het spel staat. Ondertussen hebben Romeo en Marion hun handen vol aan een school waar drugs gedeald worden. Een van de jonge dealertjes, Nick wordt ertoe gedwongen door zijn ‘vrienden’. Romeo en Marion proberen hem te helpen, maar de vraag is of dat lukt.. 

Rolverdeling:

Floris Wolfs – Victor Reinier, Eva van Dongen – Angela Schijf, Romeo Sanders – Sergio Romero IJssel, Marion Dreesen – Oda Spelbos, Marlies Kamphuis – Antoinette Jelgersma, Donna Martina - Joy Wielkens.

Verder zijn er gastrollen weggelegd voor onder anderen Bas Keijzer, Kimberley Klaver, Tygo Gernandt, Loek Peters, Boris van der Ham, Tanja Jess en Peggy Vrijens.

Regie: Martin Schwab en Pieter van Rijn

Scenario: Jan Harm Dekker, Allard Bekker, Victor Reinier e.a.

Programmagegevens:

Flikken Maastricht, vanaf 8 januari om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1