Hilversum,
21
maart
2016
|
15:29
Europe/Amsterdam

EenVandaag zoekt vlog-talent

Vloggers zijn dé idolen van dit moment. Met hun vlogs weten zij miljoenen jongeren in Nederland aan zich te binden. EenVandaag gaat de komende weken online op zoek naar een nieuw jong vlog-talent. Iemand die voor EenVandaag het hele land door gaat crossen op zoek naar spannende nieuwsverhalen. Talenten tussen de 16 en 25 jaar oud worden uitgenodigd om hun sollicitatiefilmpje uiterlijk 7 april te uploaden op YouTube.

De nieuwe vlogger van EenVandaag zit bovenop het nieuws en brengt de actualiteit op een creatieve manier naar een jonge doelgroep. Talenten worden de komende tijd uitgenodigd om online te solliciteren. Zij kunnen in een vlog van vijf minuten laten zien waarom zij de nieuwe EenVandaag-nieuwsvlogger moeten worden.

Jan Kriek, hoofdredacteur EenVandaag: “Wij maken nieuws en actualiteiten toegankelijk voor een breed publiek; op televisie, radio en online. Jongeren consumeren nieuws voornamelijk online. Met de komst van een nieuwsvlogger zet EenVandaag opnieuw een stap om deze doelgroep te bereiken”.

Meer informatie: eenvandaag.nl/nieuwsvlogger

Programmagegevens:

Televisie
EenVandaag
maandag t/m zaterdag
NPO 1 - 18.15 uur