Hilversum,
14
juli
2016
|
11:56
Europe/Amsterdam

EenVandaag tankt bij met o.a. Ebru Umar, Fred Teeven en Fresku

In de zomerserie ‘Bijtanken met…’ gaat EenVandaag met bekende Nederlanders naar de plek waar zij deze zomer bijkomen van een turbulent jaar. Hoe kijkt columniste Ebru Umar terug op haar arrestatie in Turkije? En hoe vindt Fred Teeven het om, na de omstreden bonnetjesaffaire, weer Kamerlid te zijn? Kijkt Taco Dibbits uit naar zijn directeursfunctie bij het Rijksmuseum? En is Fresku's campagne voor een ‘zwarter’ Hilversum geslaagd? Zij, en vele anderen die dit jaar het nieuws domineerden, zijn vanaf vrijdag 22 juli dagelijks te zien in de zomerserie ‘Bijtanken met...’ van het AVROTROS-programma EenVandaag.

Thierry Baudet
EenVandaag trapt op vrijdag 22 juli af met publicist Thierry Baudet. Als mede-initiatiefnemer van het Oekraïne-referendum wist hij een meerderheid van de kiezers aan de kan van het ‘tegen-kamp’ te krijgen. Hoe kijkt Baudet terug op het referendum? En gaat hij nu voor een Nexit?

Overige gasten
Andere gasten die in de zomerserie voorbij komen zijn: politie-hoofdcommissaris Erik Akerboom, politicus Jos van Rey, presentatrice Dolores Leeuwin, advocate Noëlle Pieterse, schrijver Rodaan Al Galidi en acteur Martin van Waardenberg.

Programmagegevens:

Televisie
EenVandaag
Vanaf vrijdag 22 juli
NPO 1 - 18.15 uur