14
december
2018
|
10:49
Europe/Amsterdam

Docudrama De jacht op mijn verkrachter naar het ware verhaal van Sylvia Veld

Op maandag 17 december zendt AVROTROS de indrukwekkende docudrama De jacht op mijn verkrachter uit op NPO 3. De jacht op mijn verkrachter vertelt het waargebeurde verhaal van Sylvia Veld, een gewone hardwerkende jonge vrouw uit Hoorn wiens leven totaal verandert als zij na een avondje stappen door een wildvreemde man wordt verkracht.

In de docudrama De jacht op mijn verkrachter vertelt Sylvia haar complete verhaal. Over de pijn die haar bijna fataal is geworden, over hoe zij zelf de dader moest opsporen en hem, na een spectaculaire jacht, in de val weet te lokken. Uiteindelijk pakt de politie de dader op, maar dan blijft lang de vraag of een veroordeling wel zal volgen.

Programmagegevens

De jacht op mijn verkrachter, maandag 17 december 22.20 uur bij AVROTROS op NPO 3