Hilversum,
11
juni
2015
|
17:01
Europe/Amsterdam

De Beste Zangers van Nederland vanaf zaterdag weer terug bij AVROTROS

Aanstaande zaterdag start er een nieuw seizoen van het populaire AVROTROS-programma De Beste Zangers van Nederland. Onder leiding van presentator Jan Smit reizen verschillende Nederlandse zangers en zangeressen af naar zonnig Ibiza waar zij strijden om de felbegeerde titel ‘Beste Zanger van Nederland’. De gasten in deze reeks zijn: Do, rapper Lange Frans, Jan Keizer, volkszanger Frans Duijts, The Voice of Holland-winnares Julia Zahra, Martin Buitenhuis en musicalster Anouk Maas.

In elke aflevering gaat één van de artiesten op zoek naar zijn of haar ideale vervanger. Ze zingen elkaars repertoire en laten zich zo van hun beste muzikale kant zien. Wie verrast het meest met zijn eigen versie van het nummer van een ander? En wie mag zich uiteindelijk de Beste Zanger van Nederland noemen?

In de eerste aflevering is Julia Zahra de hoofdgast. De artiesten brengen een ode aan de zangeres en zingen R&B en soul voor haar. Liedjes die voorbij komen zijn onder andere Julia’s auditienummer voor The Voice of Holland ‘Oops!... I Did It Again' en haar nieuwste single ‘Feel Like Falling’.

Programmagegevens:

Televisie
De Beste Zangers van Nederland
zaterdag 13 juni
NPO 1 - 20.30 uur