Hilversum,
24
april
2016
|
16:36
Europe/Amsterdam

Brugklas bereikt mijlpaal van 150.000 volgers op Instagram

De AVROTROS-jeugdserie Brugklas heeft gisteren haar 150.000e volger op Instagram verwelkomd. Het officiële account van Brugklas, te volgen via instagram.com/brugklastv, is sinds mei 2014 actief op Instagram. Het Instagram-account is in het laatste seizoen uitgegroeid van ruim 100.000 naar 150.000 volgers.

Uit de IGmonitor blijkt dat het account Brugklastv nu op nummer 1 staat in de lijst van Nederlandse merken in de categorie media/tv. Daarnaast staat dit account op nummer 14 van alle Instagram accounts in Nederland. Naast Instagram is Brugklas ook actief op YouTube, te volgen via youtube.com/brugklastv, met reportages en vlogs.

Brugklas
Brugklas is de eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, een genre waarbij realistische gebeurtenissen worden nagespeeld door acteurs die de situaties elke keer van commentaar voorzien. In Brugklas wordt een vaste groep brugklassers gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. De ontroerende, grappige, aangrijpende of spannende schoolverhalen worden op een realistische en directe manier in beeld gebracht. Brugklas houdt de jeugdige kijker een spiegel voor.

Producent - Tuvalu Media