29
december
2016
|
17:35
Europe/Amsterdam

Bekende vaders in eerste aflevering Mijn Vader is de Beste

Op zaterdag 14 januari gaat het nieuwe seizoen van de familiespelshow Mijn Vader is de Beste van start met BN’ers. Winston Post, Manuel Venderbos, Koert-Jan de Bruijn en Frans Duijts bijten het spits af van het AVROTROS-programma. Samen met hun kinderen gaan de bekende vaders de strijd met elkaar aan. In spectaculaire spellen worden de vaders getest op kracht, snelheid, kennis en uithoudingsvermogen. Mijn Vader is de Beste wordt gepresenteerd door Romy Monteiro.

Bekende papa’s
In de eerste aflevering van Mijn Vader is de Beste doet Koert-Jan de Bruijn mee met zijn dochter Keetje, Winston Post gaat met zoon Jayden de strijd aan, Frans Duijts vormt een team met dochter Jolanda en Manuel Venderbos doet een gooi naar de titel ‘Beste Vader’ met hulp van zijn dochter Jip.

Mijn Vader is de Beste is vanaf zaterdag 14 januari wekelijks om 19.00 uur te zien bij AVROTROS op NPO Zapp.