Hilversum,
04
augustus
2015
|
10:21
Europe/Amsterdam

AVROTROS vanaf grootste festival met muziek van eigen bodem Dutch Valley

Al het goede van eigen bodem is op zaterdag 8 augustus te horen en te zien tijdens Dutch Valley. Op 9 verschillende podia en met meer dan 95 optredens is dit het grootste festival met muziek van Nederlandse origine. AVROTROS is erbij en maakt een registratie van dit unieke festival. Lauren Verster, Art Rooijakkers en Tim Douwsma, doen vanaf 22.25 uur verslag op NPO 3. 

In de uitzending zijn optredens te zien vanaf de mainstage van Nick & Simon, Jan Smit, Di-rect, Nielson, 3JS, Golden Earring en The Opposites. Art Rooijakkers doet verslag van de optredens aldaar en ontmoet de artiesten backstage. Lauren Verster proeft de sfeer op het festival terrein en ontmoet bijzondere bezoekers en artiesten als Ronnie Flex, Mr Polska en dj’s Geza Weisz en Dennis van der Geest. Tim Douwsma bezoekt de podia met Nederlandse toppers als Jannes, Thomas Berge, Jan & Anny, Django Wagner en Gents. Hij bekijkt de optredens en bouwt samen met het publiek een feestje. 

Van rock tot hiphop en de palingsound. Net als het festival zelf laat de uitzending de diversiteit aan muziekstijlen en artiesten zien die Nederland rijk is. 

Programmagegevens:

Televisie
Dutch Valley
Zaterdag 8 augustus
NPO 3 - 22.25 uur