Hilversum,
20
mei
2015
|
16:16
Europe/Amsterdam

Ali B onthult geheimen in Ali B Beken(d)t op zondag 24 mei bij AVROTROS

De belangrijkste verhalen uit zijn leven heeft Ali B wel zo’n beetje verteld. Tenminste, dat denkt iedereen. Maar Ali heeft nog veel geheim gehouden. Heel veel. Er zijn nu eenmaal dingen waar een mens niet makkelijk over praat, waar zelfs een knuffelmarokkaan met het hart op de tong zijn mond over houdt. Op zondag 24 mei zendt AVROTROS de registratie uit van de cabaretvoorstelling Ali B Beken(d)t.

Het verhaal van de kansarme Marokkaan uit Amsterdam-Oost die het schopt tot publiekslieveling klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn. En Ali weet dat men voelt dat er meer achter moet zitten. Dus komt hij nu met de echte verhalen en noemt hij man en paard. Voor sommigen misschien een schok, voor anderen een opluchting, maar hoe dan ook; niets was wat het leek.

Prijzen
Meer dan 150 keer stond Ali B op de bühne met zijn voorstelling Ali B Beken(d)t. De zeer persoonlijke voorstelling ontving een nominatie voor de meest toonaangevende cabaretprijs van Nederland, de Poelifinario. Met zijn vorige programma Ali B Geeft Antwoord won Ali de cabaretprijs Neerlands Hoop.

Programmagegevens:

Televisie
Ali B Beken(d)t
zondag 24 mei
NPO 3 - 21.45 uur