Hilversum,
07
juli
2015
|
16:51
Europe/Amsterdam

3FM-dj Barend van Deelen maakt overstap naar AVROTROS

Radio-dj Barend van Deelen heeft een contract getekend bij AVROTROS. De KRO-NCRV-dj presenteerde al vanaf januari dit jaar het AVROTROS-programma de Mega Top 50 op 3FM en maakt nu een definitieve overstap.

“Ik ben erg gelukkig met mijn overstap naar AVROTROS. Visie, ruimte voor ontwikkeling en vertrouwen lijken mij een mooie basis voor een gelukkige samenwerking”, aldus Van Deelen.

Eindredacteur Radio Daniel Dekker over de komst van Barend van Deelen: “Barend is één van de jonge talenten van de radio. Ik ben blij dat hij vanaf nu aan AVROTROS verbonden is en verwacht veel van z’n nieuwe shows in het 3FM weekend.”

Naast de Mega Top 50, dat vanaf 1 augustus op zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur uitgezonden wordt, presenteert Barend van Deelen ook vanaf 1 augustus op de zondag tussen 14.00 en 16.00 uur een nieuw radioprogramma voor AVROTROS op 3FM. Meer informatie over dit programma volgt op een later moment. Daarnaast blijft Van Deelen het programma Barend & Wijnand presenteren samen met Wijnand Speelman. Dit laatste vanaf 1 augustus op de vrijdagavond van 21.00 tot 00.00 uur.